Een nestje wordt door ons altijd met zorg uitgezocht. Een passende combinatie en er wordt gekeken naar het karakter zodat het zachtaardige karakter van onze hondjes behouden blijft. De ouders worden onderzocht op patella luxatie en erfelijke oogziektes.

De pupjes groeien op in de huiskamer en ze worden goed gesocialiseerd. Ze komen in aanraking met andere honden, huiselijke geluiden, kinderen en worden meegenomen de ''buitenwereld'' in. Ze worden ontwormd, ingeënt en nagekeken door de dierenarts. De pupjes worden gechipt door de raad van beheer. Tevens krijgt u een puppypakket en een dierenpaspoort mee.

De kennel is voor ons een hobby waar onze honden en pupjes met liefde en aandacht worden verzorgd.
Een pupje is een afhankelijk levend wezen zodat alles vrijblijvend is, van plaatsing op de lijst van belangstellenden tot en met het reserveren van een pupje.
Dit is natuurlijk voor beide kanten hetzelfde, ook ons gevoel moet juist zijn voor het forever-home warm mandje van de pupjes en de honden.

Indien u belangstelling hebt voor een pup kunt u zich vrijblijvend op de wachtlijst laten zetten. En natuurlijk kunt u mij altijd mailen of bellen als u vragen hebt.

 

   

 

Dag 46
 

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

Week 6
 

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

   

 

Dag 26
 

 

Elwood

 

   

 

Espen

 

   

 

Eloyd

 

   

 

Eluna

 

   

 

Eskil

 

   

 

2 Weken
 

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

 

   

 

   

 

 

 

 

 

 

 ©2009 Bridgefield Blossoms